Haladó keresés

Vásárlás és szállítás


 

  Rendelés

  Szállítás

  Fizetés

  Garancia

 
 
 

Rendelés

 

1. Webáruházból:  ahhoz, hogy az icdi.hu élvédő és profil webáruházban meg tudd nézni az árakat és vásárolni tudj, be kell regisztrálnod. (A regisztréció ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel és később bármikor, indoklás nélkül meg is szűntetheted!)

Regisztrálni az oldal jobb felső sarkában tudsz a Regisztráció linkre kattintva. A regisztrációnál meg kell adnod a rendelés teljesítéséhez szükséges saját és esetleg céges adataidat a szállításhoz és a számlázáshoz. Ezeket később természetesen módosíthatod.


Segítség a webáruházban törénő vásárláshoz:

 1. Vásárlás előtt be kell regisztrálnod, vagy jelentkezned!
   
 2. A "Termékek" menüpont alatt keresd meg azokat a termékeket (élvédő, lépcső-, dilatációs, és burkolatváltó profilokat, stb.), amikre szükséged van! A termékeket a bal oldali menüben fő és al-termékcsoportokba rendezve találod.

  A "Termék részletek ..."  feliratra kattintva tájékozódhatsz az adott termék tulajdonságairól - méret, szín, froma, felhasználhatóság! Ha kicsi a kép, és jobban szemügyre szeretnéd venni a vásárolni kívánt terméket, akkor kattints a képre és az egy új és nagyobb ablakban fog megnyílni!

 3. Ha az adott élvédő profilból, lépcsőprofilból, dilatációs, vagy burkolatváltó profilból vásárolni szeretnél, írd be a termék leírása alatt található szövegdobozba a Mennyiség mellé a rendelni kívánt mennyiséget, majd kattints a Kosárba feliratú gombra! Ez még nem vásárlás, csak belepakolod a kosaradba azokat a termékeket, amiket vásárlásra szánsz. Ezeket a mennyiségét még a rendelés elküldése előtt, később módosíthatod, avgy akár törölheted is!
   
 4. Ha már nem akarsz tovább válogatni és leadnád a rendelésedet, kattints a  Kosár megtekintése linkre. Itt még egyszer átnézheted tételesen, hogy miket válogattál össze. Itt módosíthatod utólag a mennyiségeket, törölhetsz tételeket, de lehetőséged van visszamenni továbbválogatni is. Ha minden tétel rendben van, továbbmehetsz a kasszához.

 5. Ha szeretnéd leadni rendelésedet, kattints a Kassza gombra. (Megrendelésed leadásához még három lépés van hátra!)

 6. Itt lehetőséged van megadni a regisztrációdnál beállított számlázási és szállítási adatokat, de megadhatsz attól eltérő, más címeket is.

 7. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb fizetési módot!

 8. Utoljára ellenőrizd a megrendelésedben megadott adatok helyességét! Lehetőséged van megrendelésedhez megjegyzést fűzni (pl. nyitvatartást, átvevő személy nevét, stb.)!

 9. Kattints a Megrendelés megerősítése gombra. Ezzel ténylegesen elküldöd számunkra megrendelésedet.

 10. Megrendelésedről automatikusan kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiről munkatársunk is kap egy értesítést. Ez alapján készítjük össze rendelésedet.

2. E-mailen: megrendelésedet elküldheted egy sima e-mailben is
, de csakúgy, mint faxon, ebben az eseben is, mindenképpen tűntesd fel az alábbi adatokat a megrendeléseden:

A rendelni kívánt termékek:

 • nevét,
 • cikkszámát,
 • színét,
 • mennyiségét
 • méretét.

Megrendelő/ vásárlói adatok:

 • saját nevedet,
 • céged nevét,
 • telefonszámodat, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot,
 • e-mailcímedet, hogy tájékoztatni tudjunk rendelésed állapotáról,
 • szállítási címedet, ahol át tudod venni a megrendelésedet,
 • számlázási címedet, amire ki kell állítanunk a számládat.

A kitöltött megrendelőt ezután küld el az info(kukac)icdi.hu e-mailcímre!

 


Szállítási módok és szállítási költség

A szállítási költség a vásárlási érték függvénye.

37.500 Ft alatt 2.500 Ft
37.500 Ft fölött INGYENES!

 

A fenti szállítási költség Magyarország határain belül érvényes. Ha külföldi szállítsái címre kéred a megrendelésedet, kérlek, egyeztess ügyfélszolgálatunkkal!

Megrendelésedet a kiszállítására a következő szállítási módok valamelyikét vesszük igénybe:


1. Saját autónkkal szállítjuk ki a megrendelésedet;
2. Postai úton juttatjuk el hozzád a megrendelésedet;
3. Futárcég segítségével juttatjuk el hozzád a lerendelt tételt (pl. MPL, GLS);
4. Átveheted telephelyünkön, ha Neked úgy kényelmesebb!Fizetés


1. Előre utalással: számunkra ez a legkedvezőbb megoldás, de Neked csak mint lehetőséget kínálom fel. Ha ezt a megoldást választod, akkor megrendelésed alapján kiállítunk egy proforma számlát, ami alapján át tudod utalni megrendelésed vételárát bankszámlánkra. A pénz beérkezése után adjuk postára megrendelésedet.


2. Fizetheted készpénzben átvételkor. Ez postai utánvét, futárral, ill. az általunk történő kiszállítás esetén lehetséges, amikor a termék átvételekor a postásnak, a futárnak, vagy munkatársunknak fizeted ki a megrendelésedet.

3. Fizethetsz utalással az átvételt követően egyedi megállapodás alapján.


4. Lehetőséged van egy előre feltöltött vásárlási keretből finanszírozni vásárlásaidat, amíg azt a feltöltött keretösszeg fedezi. Ha érdekes lehet számodra ez a megoldás, akkor a részletekért kérlek, hívj a 06 30/ 976-6221 telefonszámon – Kálmán István!


5. Átvételt követő utalással is fizethetsz szerződés és megállapodás nélkül banki váltó aláírásával.


 

Garancia

100% pénzvisszafizetési garancia: ha nem vagy megelégedve a megrendet termékekkel, az átvételt követő 8 napon beül indoklás nélkül visszaküldheted a megrendelt és leszállított profilokat és hidegburkolási termékeket. Amennyiben a terméket sértetlenül az eredeti csomagolásban juttatod vissza a részünkre, úgy a kifizetett teljes vételárat visszatérítjük Neked.

Cseregarancia: ha nem a termékkel van a probléma, és szükséged van rá, de a megrendelésedben találsz minőségi hibás terméket, akkor küld vissza és kicseréljük egy hibátlanra.

Mosolygarancia: mindig jókedvűen és mosolygósan várjuk hívásodat és e-mailedet. ;)


 

Ha valamire nem kaptál választ és további kérdéseid lennének, küld el azokat e-mailben, vagy hívj telefonon!

 

Kálmán István
ügyvezető

ICDI Kft. - Több mint 400 féle élvédőprofil raktárról!

 

 

 


 

 

 Profil webáruház belépés

 


 

 

 
A kosarad pillanatnyilag üres.