Segíthetünk?

Hívj minket: 06 30/ 278-2288

Ügyfélszolgálat:
H-P: 8:30 - 16:00 óráig
Szo: 8:30 - 12:00 óráig

 

 

 Sikerbeburkoló
hírlevél magazin

Sajátkezűleg szeretnéd kicsempézni, lejárólapozni a fürdőszobádat, a konyhádat, vagy a teraszodat?

Megnézem

 


Haladó keresés


"Jól bedolgozható termék. Szeretik a burkolók, mert könnyen tudnak vele dolgozni, és folyamatosan ugyanazt a megbízható német minőséget kapják. Megrendelésemet két napon belül megkaptam, minden úgy volt, ahogy ígérték. Maximálisan meg vagyok elégedve, azóta is rendszeresen veszem ezt a terméket."


Sovány Mihály EV
Szarvas

 

 

"Kedves István,

Szeretném megköszönni a gyors, és precíz munkájukat, aminek köszönhetően irodánk helységeinek burkolata határidőre elkészülhetett! Jó ajánlás volt a burkoló is, aki csúszások nélkül, igényeinknek megfelelően, esztétikusan és ízlésesen oldotta meg a burkolási munkákat felhasználva az Önök által forgalmazott élvédőprofilokat is!"


Mikron Technológia Kft.

 

 

"Mi találtunk az ICDI Kft-re, amikor irodabútor áruházunk kínálatába kerestünk díszléceket és parketta szegélyeket. Rugalmas és gördülékeny ügyintézést tapasztaltunk. E-mailen leadtuk a rendelésünket, ami határidőre meg is érkezett."


Ráczné Erika
Teirodad.hu
 


  

Sikerbeburkoló
hírlevél magazin

Sajátkezűleg szeretnéd kicsempézni, lejárólapozni a fürdőszobádat, a konyhádat, vagy a teraszodat?

Megnézem

 "Kollegáik telefonon és e-mailben is mindig hiánytalan tájékoztatást tudnak nyújtani számunkra. Minden problémánkra, kérésünkre tudnak választ, ill. segítséget adni. Kiszolgálásuk hiánytalan, ha volt is probléma, az rövid időn belül hiánytalanul orvoslásra került. Cégük széles termékpalettával rendelkezik, mely az összes hidegburkoláshoz szükséges fém, ill. műanyag profilt tudja biztosítani elérhető áron! Cégüket ajánlom egyéb, a mi cégünktől 50 km-es körzeten kívül eső kereskedőnek és ismerőseinknek is nyugodt szívvel ajánljuk az Önöktől való vásárlást!"

Tisztelettel:
Molnár László, Kamsa-Ker Kft.

 

 

"... nagyon előzékeny a kiszolgálás! Kedves és családias a kapcsolattartás!"
 

Ciszer Mária, Tüzépker Rt. 

 

 

"Vásárlásunk során a bő termékválasztékukról széleskörű tájékoztatást kaptunk. Munkatársaik rugalmasan segítették mindenfajta igényeinket. Köszönjük!"


Dr. Molnár Szilvia
 
 


  

Sikerbeburkoló hírlevél magazin

Sajátkezűleg szeretnéd kicsempézni, lejárólapozni a fürdőszobádat, a konyhádat, vagy a teraszodat?

Megnézem

 


 

"Köszönöm a gyors és rugalmas intézkedésüket. Az árut sos-ben és hibátlan formában megkaptuk. Remélem, hogy a továbbiakban is sikeresen együttműködünk!"

Csépcső Gáz Kft.

 

A kosarad pillanatnyilag üres.