Segíthetünk?

Hívj minket: 06 30/ 278-2288

Ügyfélszolgálat:
H-P: 8:30 - 16:00 óráig
Szo: 8:30 - 12:00 óráig

 

 

 Sikerbeburkoló
hírlevél magazin

Sajátkezűleg szeretnéd kicsempézni, lejárólapozni a fürdőszobádat, a konyhádat, vagy a teraszodat?

Megnézem

 


Haladó keresés

Legyél Te is viszonteladó partnerünk!

 


Az élvédők önmagukban nem biztosítják a
magas profitot, de egy marketingcsomaggal,
ami elégedett vevőket generál …

 

... már több százezer forint plusz bevételt jelentenek!

 

Így az élvédők és profilok mellett érdemes megnézned cikkeinket is és feliratkoznod kereskedőknek szóló hírlevelünkre, amikből nem csak az aktuális akciókról és a termékújdonságokról tájékozódhatsz, hanem megismertetünk új és bevált marketingeszközökkel és értékesítési tippekkel is, amik nagyobb bevételhez segítenek!


Gondolom, te is azért vásárolsz árut beszállítóidtól, hogy azzal folyamatosan növeld az árbevételedet, és a nap végén több maradjon a kasszádban! Hogy ez mekkora összeg lesz, az függ attól, hogy


 • mennyi árut tudsz eladni, vagyis, hogy ki tudod-e szolgálni a vevőidet;

 • milyen a marketinged, azaz hány érdeklődőt tudsz becsalogatni;

 • és mennyire segítenek, támogatnak a beszállítóid!Ki tudod szolgálni a vevőidet?


... megérkezik a csempe, és akár azonnal eladható lenne vele az élvédő, ha lenne raktáron…

Szerinted mi egy élvédő feladata?

Védeni és lezárni az éleket, sarkokat, de kereskedőként számodra van e
nnél egy sokkal fontosabb feladatuk is, megkönnyíteni számodra az eladást, és megnövelni az egy főre eső vásárlási értéket!

A profilok elsőre egy jelentéktelen, egyszerű dolognak tűnnek, pedig egy élvédő képes meggyőzni egy vacilláló ügyfelet a vásárlási szándékáról!

Hol fog vásárolni az a tétova ügyfél, akinek nálad is tetszik egy bizonyos csempe, de az utca túloldalán lévő konkurens üzletben is, és ott még a hozzá passzoló élvédőt is tudják biztosítani mellé, netalán még ajándékba is adják? Ebben a szituációban versenyképesnek mondanád saját üzletedet?

Az élvédő egy olyan termék, amit, ha csempét, vagy járólapot árulsz, akkor a tartása szinte kötelezőnek mondható. Mennyire kínos, amikor egy ügyfélnek NEM-et kell mondanod? És egy ilyen eldöntheti egy száz- kétszázezer forintos vásárlás sikerét is. Neked sem mindegy, ha egy ilyen vásárlás ellenértéke nem a Te, hanem egy konkurens zsebében landol.

Ahhoz, hogy ügyfeledet mindig ki tudd szolgálni, akár ezzel a kiegészítőként számon tartott termékkel is, kérd ingyenes profitnövelő kiadványunkat!


 

Élvédőprofilok ingyenes marketingtámogatással

Iratkozz fel hírlevelünkre és azonnal tied lehet egy ingyenes tanulmány is, ami segít abban, hogy hirdetéseidben hogyan tudod felkelteni hatékonyan az olvasóid figyelmét! 
Hány érdeklődőd van egy nap?

... a polcok szépen telipakolva áruval, a bemutatódarabok leporolva, gusztusos kis prospektusok a pulton, céges egyenpólóban virító képzett értékesítő munkatársak, a hátuk mögött egy megfelelően feltöltött raktár …

 

... DE MI HIÁNYZIK?

Az érdeklődők, a vevők, akiknek el fogsz adni! A növekvő bevétel egy másik nélkülözhetetlen eleme tehát a profi marketing, a jó reklámok, amik embereket, érdeklődőket, vásárlókat küldenek az üzletedbe.

A jól feltöltött raktárkészlet mellet tehát egy ügyesen összerakott marketing is szükséges az üzleti sikerhez, ami forgalmat, és növekvő profitot eredményez vállalkozásodban.

A marketing feladata, hogy ismerté tegyen téged és az üzletedet a potenciális vásárlók körében, hogy építkezésnél, vagy felújításnál, csempézésnél és járólapozásnál, a burkolási munkákra gondolva te juss eszükbe először és beleégesd magadat az elméjükbe, mint szakmád szakértője!


 

Élvédőprofilok ingyenes
      marketingtámogatással

Iratkozz fel hírlevelünkre és azonnal tied lehet egy ingyenes tanulmány is, ami segít abban, hogy hirdetéseidben hogyan tudod felkelteni hatékonyan az olvasóid figyelmét!  

Segítenek a beszállítóid?

 

 

Gondolom rengeteg terméked van, amit vásárlóid katalógusokból, prospektusokból tudnak csak kiválasztani. Ha tudod a beszállítóról, hogy nem a pontosságáról, megbízhatóságáról híres, és az áraival is előszeretettel játszik, akkor egy ilyen helyzetben kicsit aggodalmasan ráncolod a honlokodat te is.

A háttérben mindenképpen kell egy olyan beszállító partner, akiben megbízhatsz, pontosan szállít, van megfelelő termékkínálata, ahol mindent megtalálsz, és csak a hiányos szín, vagy méretskála miatt ne kelljen ugyanarra a termékre több beszállítót tartanod, és tudja, hogy a saját sikeréhez, a te sikered is szükséges!

Ezen alapelvek szerint építettük fel az ICDI Kft.-t és alakítottunk ki egy olyan stratégiát, ami lehetővé teszi, hogy megfeleljünk a fenti elvárásoknak:

  

 1. Több, mint 400 féle élvédő, burkolatváltó, lépcsőprofilt, stb. tudunk a rendelkezésedre bocsátani műanyagtól a fémig, ívestől a szögletesig, konzervatív színektől a rikítóig;
   

 2. Én se szeretek várni, ezért leadott rendelésedet akár 24 órán belül teljesítjük, így a vevőd már másnap kezébe veheti a kiszemeltjét;
   

 3. Ha extrémebb igényed van, vagy olyanra van szükséged, ami jelenleg nincs a termékpalettánkon, szólj és hamarosan rajta lesz, mivel termékskálánkat az ilyen visszajelzések alapján alakítjuk, így biztosítva, hogy csak könnyen és jól eladható termékekkel foglalkozzunk;
   

 4. Hogy kíméljük a pénztárcádat, folyamatosan, őrült akciókat csinálunk;
   

 5. És nem utolsó sorban egy segítőkész és mosolygós irodai hátteret rakunk az egész mögé a gördülékeny és zökkenőmentes ügyintézés érdekében.

 
 

Élvédőprofilok ingyenes
      marketingtámogatással

Iratkozz fel hírlevelünkre és azonnal tied lehet egy ingyenes tanulmány is, ami segít abban, hogy hirdetéseidben hogyan tudod felkelteni hatékonyan az olvasóid figyelmét! 
Különleges ajánlat!


Ha először vagy itt, mint kereskedő, vagy kivitelező, akkor van egy különleges ajánlatom a számodra, ami kizárólag, mint első vásárló vehetsz igénybe!


Mit tartalmaz az ajánlat és miért különleges?


Jól eladható termékeket, amikhez igyekszünk bajnok árakat párosítani; 


Akciós ajánlatokat, amiket igyekszünk ellenállhatatlanná tenni; 


Belepakoltuk még az eladhatóságot, ami valljuk be, nem egy rossz dolog; 


Könnyebb eladást … most őszintén, nem jobb az, amikor nem kell a vevőt győzködni? 


Bővülő ügyfélkört … ki ne vágyna erre; 


A konkurencia lepipálását;


Marketing és értékesítési tippeket, a nagyobb profit elérése érdekében, úgy, ahogy azt neves marketing guruktól tanultuk jó sok pénzért! 

Mi az amit kimaradt ebből a csomagból?

 

A NEM és NEM MEGOLDHATÓ szavak sűrű előfordulása;

Mit írjak még? … stb. :)

Üresen tátongó üzlet;   


Sokáig a polcon porosodó termékek; 
 

Megfizethetetlen árak;
 

Vevői reklamációk!


Élvédő
profilok viszonteladóknak és kivitelezőknek!

(Az ajánlat megtekintéséhez kattints a gombra!)Kíváncsi vagy, hogy mit nyersz vele?
 
Elégedett, új vásárlók, akik visszatérnek, és újból vásárolnak. Vásárlók, akik mosolyogva távoznak, és üzletedet szívesen ajánlják rokonaiknak, barátaiknak, munkatársaiknak is. Egyre több vásárló, növekvő forgalom, növekvő profit ... a többit pedig Te is el tudod már képzelni! … Hawaii, dizsi, napfény …Jó böngészést kívánok az oldalon, és remélem mihamarabb hallok felőled is!Kellemes napot!


Kálmán István

ICDI Kft. - Több mint 400 féle élvédőprofil raktárról!

 

 

 

 

 
A kosarad pillanatnyilag üres.
ICDI Kft., profil kereskedés

Raktár és iroda:

H-8200 Veszprém,
  Almádi u. 21.

 

Telefon: +36 30 278 2288

Ügyfélszolgálat:

Hétfő-Péntek
8:30-17:00

 


 

"A túrajárat azonos időközönként jár, számíthatunk ré. Az autóról is választhatunk, megnézhetjük a választékot, de ha kell, postán is elküldik számunkra a megrendelt árut. Udvarias kiszolgálásban van részünk."


Preiczerné Simon Erika
Czinger Kft.

 

"Pontosan szállítanak és van plusz készlet az autón. Készséges a területi képviselő."


Horváth Lajosné
H.-ÉP-FA Kft.

 

"Kedvező minőség-ár arány. Pontos szállítás a megbeszéltek szerint. Telefonos felvilágosítás a raktárkészletről és telefonos visszahívás, ha valami nem elérhető. Bőséges választék!"


Kemi-Ker Kft.

 

"Gyors, pontos kiszállítás és kiszolgálás. Az üzletkötő udvarias és segítőkész. A szállítás pontos és megbízható."


Jánosi Judit
Mediterrán kerámia

 

"Rugalmas a kiszolgálás, jó együttdolgozni a kollegákkal. Nagy a választék!"


Kaszás Lajos
Gencsi Kft.

 

"Jól bedolgozható termék. Szeretik a burkolók, mert könnyen tudnak vele dolgozni, és folyamatosan ugyanazt a megbízható német minőséget kapják. Megrendelésemet két napon belül megkaptam, minden úgy volt, ahogy ígérték. Maximálisan meg vagyok elégedve, azóta is rendszeresen veszem ezt a terméket."


Sovány Mihály EV
Szarvas

 

 

"Kedves István,

Szeretném megköszönni a gyors, és precíz munkájukat, aminek köszönhetően irodánk helységeinek burkolata határidőre elkészülhetett! Jó ajánlás volt a burkoló is, aki csúszások nélkül, igényeinknek megfelelően, esztétikusan és ízlésesen oldotta meg a burkolási munkákat felhasználva az Önök által forgalmazott élvédőprofilokat is!"

 

Mikron Technológia Kft.

 

 

"Mi találtunk az ICDI Kft-re, amikor irodabútor áruházunk kínálatába kerestünk díszléceket és parketta szegélyeket. Rugalmas és gördülékeny ügyintézést tapasztaltunk. E-mailen leadtuk a rendelésünket, ami határidőre meg is érkezett."


Ráczné Erika
Teirodad.hu

 

"Vásárlásunk során a bő termékválasztékukról széleskörű tájékoztatást kaptunk. Munkatársaik rugalmasan segítették mindenfajta igényeinket. Köszönjük!"


Dr. Molnár Szilvia

 

"A termékekkel, a céggel és az üzletkötővel is megvagyunk elégedve. Udvarias és rugalmas a kiszolgálás."


Nagy Zita
Komfort Elegance Bt.