Haladó keresés

A szegélyléc esztétikus és barátságos megoldás, ha ...

Vissza

 

Te is szereted, ha egy munka be van fejezve? Fõleg igaz ez, ha saját környezetedrõl, saját otthonodról van szó!

A szegélylécek feladata, hogy ízlésesen, esztétikusan lezárják a lerakott padlóburkolat széleit és sarkait, plusz egy kellemes és szép átmenetet képezzenek a padlóburkolat és a helyiség falai között. Sokszor előfordul, hogy a leburkolt padló szélein marad egy-két centi hézag. Ezt valahogy el kell tűntetni, ami szegélyléccel könnyen megoldható.

A másik probléma, amit a szegélylécekkel praktikusan meg tudsz oldani, hogy ha kevés az előre kiépített konnektorod, de nem akarsz
mindenféle durva hosszabbítót keresztül-kasul áthúzni a szobán, vagy irodán, akkor a műanyag kábelvezető szegélylécekkel ízlésesen, elrejtve meg tudod ezt oldani.

A szegélylécek és kábelvezető csatornák méretre és sarokba szabásához nem kell szakembernek lenned, mert mindenféle kiegészítő elemet is kapsz hozzá. Belső és külső sarokelem, hogy a sarkokon ne kelljen a szögbevágással küzdeni. Összekötő elem, ha a falad hosszabb, mint egy szál szegélyléc. Végzáró elem, hogy például ajtók mellett szépen legyen lezárva a szegélyléc vége. És csatlakozó adapter, ami a szegélyléchez igazodva biztosít konnektor kiállást.


Nézd át az áruházunkban kapható szegélyléceket és praktikus kiegészítő elemeiket:


Szegélylécek és kiegészítő elemei

 

 

Műanyag szegélyléc

Műanyag szegélyléc sarokelemmel

 

Műanyag szegélyléc, kábelcsatorna

Szegélyléc és kábelcsatorna csatlakozó adapterrel

 

 
 

Profil webáruház belépés 

 

 


 
A kosarad pillanatnyilag üres.