Haladó keresés

Mire jó a burkolatváltó profil és hol használjuk?

Vissza

 

A konyhádban kerámia járólap a padló burkolata, a nappalid padlója pedig parkettás? Vagy a nappalid szőnyeggel borított, az előszobádban pedig parketta van?

A burkolatváltó profil feladata, hogy segít szépen és esztétikusan összekapcsolni a különböző fajtájú burkolatokat. Használhatod, akár egy helyiségen belül is például amerikai konyhás kialakításnál, ahol a nappaliban szőnyeg van a konyádban pedig járólap. De használhatod küszöbként is otthonos két egymásból nyíló helyisége között.

Áruházunkban található burkolatváltó profilok között találsz olyat, amit azonos szintmagasság esetén tudsz könnyedén beépíteni, vagyis, ha a a két burkolat egy magasságban van, például két parkettázott felület esetében.

A gyakoribb eset azonban, amikor a két egymásba futó burkolat között szintkülönbség jelentkezik, például járólap és szőnyeg, vagy szőnyeg és parketta között. Szerencsére erre az esetre is gondoltak a gyártók, így, ha te is ezzel a helyzettel találod szemben magad, akkor sem kell kétségbe esned! Keresd meg szintkülönbséges burkolatváltók között azt, ami a te esetedben jelentkező eltérést át tudod hidalni
.

 

Nézd meg burkolatváltóinkat és ha elakadsz a választásban, kérd munkatársaink segítségét:


Azonos szintmagasságú burkolatváltó profilok
Szintkülönbséges burkolatváltó profilok

 

Azonos szintmagasságú burkolatváltó profil

Azonos szintmagasságú burkolatváltó profil

 

 Szintkülönbséges  burkolatváltó profil

Szintkülönbséges burkolatváltó profil

 

 
 

Profil webáruház belépés 

 

 

 

 
A kosarad pillanatnyilag üres.