Haladó keresés

Viszonteladóknak és kivitelezőknek!


Még nem vásároltál nálunk?

 

Az első vásárlás soha nem könnyű. Mindig van egy félsz az emberben, hogy mi lesz, ha mégse válik be és csalódást fog okozni az "új". Az ilyen első vásárlásoknál van igazán fontos szerepe a biztos garanciának és a csábító bevezető árnak, amik megfelelő biztonságot nyújtanak és lecsökkentik a vásárlással járó kockázatot is. Ezek mindenképpen szükségesek ahhoz, hogy egy új terméket minimális kockázat mellett lehessen kipróbálni.


Ezek most adottak!

Ha még nem forgalmazod az általunk kínált élvédőket, burkolatváltókat, lépcsőprofilokat, de szeretnéd ezekkel bővíteni a kínálatodat ...

Ha már ismered ezeket a hidegburkolati profilokat, de új beszállítót keresel, vagy a biztonság kedvéért a már meglévő mellé keresel még egy megbízható élvédő nagykereskedőt ...

... akkor ajánlatunk Neked szól!Első vásárlás alkalmával bemutató készeltnek az úgynevezett "Startcsomagot" ajánljuk
(persze csak, ha nem konkrét igényről van szó). Ez a csomag tartalmazza azokat az élvédő és lépcsőprofilokat, amik az elmúlt év folyamán a legjobban fogytak/ -nak és a legkeresettebb profilok közé tartoznak.Mit tartalmaz a hidegburkolati profilokból összeállított Startcsomag?


Több
mint 400 féle élvédő profil raktárról! Több száz féle lépcsőprofil,
burkolatváltó és dilatációs profil, kádszegélyek és szegélylécek
rendelésre bármikor!


Megnevezés

Mennyiség (db)

201 fehér 8mm-es élvédő PVC 2,5 m

20

205 elefántcsont 8mm-es élvédő PVC 2,5 m

10

206 világos beige 8mm-es élvédő PVC 2,5 m

10

401 fehér 10mm-es élvédő PVC 2,5 m

10

405 elefántcsont 10mm-es élvédő PVC 2,5 m

10

406 világos beige 8mm-es élvédő PVC 2,5 m

10

AL10 alumínium L alakú 10mm-es élvédő 2,5

10

AC8 alumínium íves 8mm-es élvédő 2,5 m

10

 

A Startcsomag árával, illetve a komplett árlistánkkal kapcsolatban keress fel minket!
 

 

Ajánlatot kérek az élvédő profil Startcsomagra!

 

 


Mit kapsz még ehhez az élvédő és profilcsomaghoz?

 

Rendkívül kedvezményes árat, amit kizárólag a legelső vásárlás alkalmával tudunk csak biztosítani a bemutató készelt végett.

Tudjuk, hogy az általunk forgalmazott élvédő, lépcsőprofilok, dilatációs profilok és burkolatváltó profilok jók, eladhatóak, időben tudjuk szállítani raktárról és képesek a tőlük elvárt forgalom eléréséhez.

Ezzel nem azt mondom, ha ezeket veszed, akkor „orrba-szájba” ilyen profilokat fog Tőled mindenki venni, mivel sajnos nem csodaterméket kínálunk. Ezeknél a profiloknál a lényeg a termékkapcsolás! Ha tartasz belőlük, akkor ügyfeleid mind színben, mind funkcióban megtalálják ezek között a profilok között azt, ami megy majd a fugájukhoz, passzol a csempéjükhöz, vagy a járólapjukhoz. Ez megkönnyíti Számodra az eladást és segítik lehetséges vásárlóidat a döntésben, hogy Nálad vegyék meg a burkolólapokat is, illetve megnövelik az egy főre jutó vásárlási értéket, amivel növelik a profitodat is!

 

Ajánlatot kérek az élvédő profil Startcsomagra!

 
 

Garanciák

 

#Garancia 1
Hogy ne érezd azt, hogy csak eladni akarunk és nyomulunk, mint a beszállítók nagy része. Levesszük a válladról a kockázatot és 60 napos 100% visszavásárlási garanciát adunk a Startcsomag egészére. Vagyis, ha nem sikerül eladnod 60 napon belül, vagy mégis úgy látnád, hogy nem mozdul és csak feleslegesen foglalja a helyet, akkor visszavásároljuk Tőled a teljes csomagot.

#Garancia 2
De mi van akkor, ha a csomag egyik felét pikk-pakk eladod, a másik fele pedig beragad? Az egyes tételekre külön-külön 60 napos cseregaranciát vállalunk. Így lehetőséged van a Nálad nem igazán keresett és fogyó tételeket kicserélni színben, méretben és formában is!

 

 

Ajánlatot kérek az élvédő profil Startcsomagra!

 

 

 


 

Bónuszok

#Bónusz 1
A kiszállítás költségét normál esetben csak nettó harmincezer forintos megrendelési határ fölött tudjuk bevállalni. Alatta a kiszállítás költsége bruttó 2.500Ft, amit ebben az esetben – kizárólag a legelső vásárlás alkalmával – most szintén átvállalunk, így a szállítás ingyenes!

#Bónusz 2
Egy korábbi felmérésünk azt mutatja, hogy az embereknek nincs igazán tudomása arról, hogy ezek a profilok léteznek, hogy mire valók és milyen funkciójuk van. Ezért ennek a problémának a megoldásaként rendelésed mellé biztosítunk termékismertető prospektusokat is, amik rövid tájékoztatást adnak a lehetséges vásárlóidnak az élvédőkről, lépcsőprofilokról és egyéb hidegburkolási profilokról. Így segítünk Neked ezen termékek marketingjében.

(Erre a prospektusra rá tudod bélyegezni, vagy rányomtathatod üzleted nevét és elérhetőségeit, ennél fogva egy értékes „névjegykártya” lesz belőle, amivel reklámozhatod fürdőszobaszalonodat, tüzépedet, hidegburkolással foglalkozó vállalkozásod is!)


Ne habozz sokat, kérd ajánlatunkat az élvédő profil Startcsomagra!

 Ajánlatot kérek az élvédő profil Startcsomagra!
Sok vásárlót és nagyon jó forgalmat!


Kálmán István

ICDI Kft. - Több mint 400 féle élvédőprofil raktárról hatékony értékesítési ötletekkel fűszerezve!u.i.: Ha konkrét terméket keresel, akkor válassz a bal oldalon található termékmenüből!
Termékeink áraihoz egy rövid, ingyenes regisztráció után tudsz hozzáférni, amit az oldal tetején tudsz megtenni. A termékek mellett feltűntetett árak bruttó kiskereskedelmi árak. Nagyobb, kereskedelmi mennyiség esetén természetesen sokkal kedvezőbb árakat biztosítunk.

Viszonteladói árlistáért kérlek, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!


 

 

 

 

ICDI Kft. 
 

 Élvédő profil nagykereskedés

és

Élvédő profil beszállító

 
A kosarad pillanatnyilag üres.