Segíthetünk?

Hívj minket: 06 30/ 278-2288

Ügyfélszolgálat:
H-P: 8:30 - 16:00 óráig
Szo: 8:30 - 12:00 óráig

 

 

 Sikerbeburkoló
hírlevél magazin

Sajátkezűleg szeretnéd kicsempézni, lejárólapozni a fürdőszobádat, a konyhádat, vagy a teraszodat?

Megnézem

 


Haladó keresés

 Új helyre költöztünk! Veszprém, Almádi u. 21.

 

Ingyenes, csináld magad "Sikerbeburkoló " magazinSajátkezűleg szeretnéd kicsempézni és lejárólapozni a fürdőszobádat, a konyhádat, vagy a teraszodat?

... és szeretnéd jól csinálni, hogy az eredmény tartós legyen?

Ingyenes, 15 részes, csináld magad "Sikerbeburkoló" hírlevél magazin hasznos tanácsokkal, tippekkel és trükkökkel az otthoni csempézéshez és járólapozáshoz! Próbáld ki Te is!

Kérem az ingyenes burkolási tanácsokat

 

Hírlevélsorozatunkkal elsősorban azoknak szeretnénk segíteni, akik otthonukban sajátkezűleg szeretnék  elvégezni a burkolási munkákat és az élvédők és burkolatváltó profilok mellé elfogadnak néhány hasznos burkolási tippet és tanácsot, hogy ne csak a megfelelő anyagokat használják fel, hanem a beépítés és felrakás is szakszerű legyen.

Kérem az ingyenes burkolási tanácsokat


    

Melyik profil mire jó és mikor használják?
 

Profilok felhasználása

Élvédő profil

Szeretnéd, ha otthonod csempézett falainak élei és sarkai esztétikusan lennének befejezve és nem kéne attól félned, ha véletlenül odacsapsz valamit, akkor rögtön lepattan? A csempe élvédõ profil ezt a problémát küszöböli ki, plusz nem maradnak veszélyes élek és hegyes sarkok sem, amik esetlek megsérthetik a bőrödet. Tovább

 

Burkolatváltó profil

A konyhádban kerámia járólap a padló burkolata, a nappalid padlója pedig parkettás? Vagy a nappalid szõnyeggel borított, az elõszobádban pedig parketta van? A burkolatváltó profil segítségével szépen és esztétikusan tudod megvalósítani két különböző fajtájú burkolat közötti átmenetet, akár eltérõ szintmagasságú burkolatok esetében is!
Tovább

 

Lépcső élvédő profil

A lépcsõk leginkább elõforduló betegsége a letöredezett, lepattant és lerúgott élek. Ennek hatékony megelõzésére szolgálnak a különbözõ lépcsõ élvédő profilok, amik a csúszásveszély ellen is biztosítanak, nehogy hanyatt vágódj a frissen felmosott vizes járólapozott, vagy télen az esővíztől áztatta külső lépcsőn! Tovább

 

Dilatációs profil felhasználásaDilatációs profil

Gondolom, Te sem akarod, hogy idõ elõtt felrepedezzen a járólap, vagy a burkolat elválljon a palótól. És fõleg nem akarsz ezek miatt újból burkolót hívni, fizetni, takarítani és újból feltúrni az otthonodat ... Ezen segít a dilatációs profil, aminek a feladata, hogy a padlózatba beépített anyagok hõtágulását lekövesse, ezáltal megakadályozza az ebbõl fakadó, nem kívánatos repedések és törések kialakulását és a járólapok elválását a padlótól. Tovább

 

 

Profil webáruház belépés 

 

 


 

Legkedveltebb termékek

 

 

Élvédő
      profilok

Élvédő profil

Burkolatváltó profilok

Burkolatváltó profil

Lépcső élvédő
      profil

Lépcső élvédő

 

 

 

Találd meg Te is a csempédhez és padló burkolatodhoz
a legjobban passzoló profilt!Kellemes napot!


Kálmán István

ICDI Kft. - Több mint 400 féle élvédőprofil raktárról!


 

 

Profil
webáruház belépés 

 

 

 

 

 

Hasznos: lakberendezési ötletek | irodabútor | csempe

 


"Jól bedolgozható termék. Szeretik a burkolók, mert könnyen tudnak vele dolgozni, és folyamatosan ugyanazt a megbízható német minőséget kapják. Megrendelésemet két napon belül megkaptam, minden úgy volt, ahogy ígérték. Maximálisan meg vagyok elégedve, azóta is rendszeresen veszem ezt a terméket."


Sovány Mihály EV
Szarvas

 

 

"Kedves István,

Szeretném megköszönni a gyors, és precíz munkájukat, aminek köszönhetően irodánk helységeinek burkolata határidőre elkészülhetett! Jó ajánlás volt a burkoló is, aki csúszások nélkül, igényeinknek megfelelően, esztétikusan és ízlésesen oldotta meg a burkolási munkákat felhasználva az Önök által forgalmazott élvédőprofilokat is!"


Mikron Technológia Kft.

 

 

"Mi találtunk az ICDI Kft-re, amikor irodabútor áruházunk kínálatába kerestünk díszléceket és parketta szegélyeket. Rugalmas és gördülékeny ügyintézést tapasztaltunk. E-mailen leadtuk a rendelésünket, ami határidőre meg is érkezett."


Ráczné Erika
Teirodad.hu
 


  

Sikerbeburkoló
hírlevél magazin

Sajátkezűleg szeretnéd kicsempézni, lejárólapozni a fürdőszobádat, a konyhádat, vagy a teraszodat?

Megnézem

 "Kollegáik telefonon és e-mailben is mindig hiánytalan tájékoztatást tudnak nyújtani számunkra. Minden problémánkra, kérésünkre tudnak választ, ill. segítséget adni. Kiszolgálásuk hiánytalan, ha volt is probléma, az rövid időn belül hiánytalanul orvoslásra került. Cégük széles termékpalettával rendelkezik, mely az összes hidegburkoláshoz szükséges fém, ill. műanyag profilt tudja biztosítani elérhető áron! Cégüket ajánlom egyéb, a mi cégünktől 50 km-es körzeten kívül eső kereskedőnek és ismerőseinknek is nyugodt szívvel ajánljuk az Önöktől való vásárlást!"

Tisztelettel:
Molnár László, Kamsa-Ker Kft.

 

 

"... nagyon előzékeny a kiszolgálás! Kedves és családias a kapcsolattartás!"
 

Ciszer Mária, Tüzépker Rt. 

 

 

"Vásárlásunk során a bő termékválasztékukról széleskörű tájékoztatást kaptunk. Munkatársaik rugalmasan segítették mindenfajta igényeinket. Köszönjük!"


Dr. Molnár Szilvia
 
 


  

Sikerbeburkoló hírlevél magazin

Sajátkezűleg szeretnéd kicsempézni, lejárólapozni a fürdőszobádat, a konyhádat, vagy a teraszodat?

Megnézem

 


 

"Köszönöm a gyors és rugalmas intézkedésüket. Az árut sos-ben és hibátlan formában megkaptuk. Remélem, hogy a továbbiakban is sikeresen együttműködünk!"

Csépcső Gáz Kft.

 

A kosarad pillanatnyilag üres.